Yardım Parası

Enpara Kredi Kartı Başvurusu

13.04.2023
742
Enpara Kredi Kartı Başvurusu

Enpara kredi kartı başvurusu nasıl yapılır? enpara kredi kartı avantajları nelerdir? Kredi kartları, taksitli alışveriş yapabilmemize olanak sağlayan bankaların sunduğu ve en çok kullanılan bir üründür. Dikkatli kullanmanız durumunda, kredi kartları harcamalarınızda size büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Enpara da son zamanlarda en çok konuşulan bir banka ve yeni olmasına rağmen ürünleri oldukça tercih edilmektedir. Enpara, Finansbank’ın sunduğu bir dijital bankadır ve müşterisi olan olmayan herkese kredi kartı başvurusu yapabilme olanağı tanımıştır.

Aşağıda sizinle Enpara kredi kartı başvurusu nasıl yapılır onu açıkladık. Enpara.com kredi kartı nasıl alınır merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Enpara Kredi Kartı Başvurusu

Enpara dijital bir banka olup kredi kartı imkanı da sunmaktadır. Enpara ile başvuruda bulunabileceğiniz bir adet kredi kartı vardır. Enpara.com kredi kartını kullanmaya başladığınızda, QNB Finansbank ile anlaşmalı işyerlerinden taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca bu kart, diğer kredi kartları gibi sizden aidat talep etmez.

Enpara Kredi Kartı Başvurusu

Enpara Kredi Kartı Başvurusu

Kredi kartınız için hiçbir zaman yıllık aidat ödemek zorunda kalmayacaksınız. Buna ek olarak her ay 3 kez harcamalarınızı faizsiz ve ücretsiz bir şekilde taksitlendirebilmeniz mümkün. Enpara, yukarıda da bahsettiğimiz gibi bir dijital bankadır ve şubesi yoktur. Bu yüzden kredi kartı başvurularınızı internet üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz.

Enpara Online Kredi Kartı Başvurusu

Enpara’nın sunduğu kredi kartına başvuruda bulunmak istiyorsanız internet üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Enpara müşterisi olmasanız da kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle www.qnbfinansbank.enpara.com adresine girmeniz gerekir. Daha sonra menüden Kartlar kısmına ve ardından Kredi Kartları sekmesine tıklamanız gerekir. Daha sonra karşınıza kredi kartın resmi ile birlikte çıkan “Hemen Başvur” seçeneğine tıklamanız gerekir. Öncelikle sizden başvuru amacınızı seçmeniz istenecektir. Bu 4 seçenekten birini seçip “Devam” tuşuna basın. Daha sonra karşınıza doldurmanız için bir form çıkacak. Bu formla birlikte gerekli aşamaları tamamlamanız durumunda kredi kartı başvurunuz tamamlanacaktır. Burada, sizden istenilen bilgileri eksiksiz ve tam bir şekilde doldurmanız gerekir. Buraya tıklayarak direkt olarak Enpara kredi kartı başvuru formunu açabilirsiniz.

Enpara İnternet Bankacılığı Kredi Kartı Başvurusu

Eğer, Enpara müşterisi iseniz internet bankacılığı kullanarak kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Öncelikle www.qnbfinansbank.enpara.com adresine girmeniz ve sağ üstte yer alan “İnternet Şube” seçeneğine tıklamanız gerekir. Açılan sayfada T.C Kimlik numaranız veya müşteri numaranız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekir. Giriş yaparken dilerseniz sanal klavyeyi kullanabilirsiniz. Hesabınıza erişim sağladıktan sonra menüde yer alan Kredi Kartı seçeneğine tıklamanız ve gerekli aşamaları tamamlamanız durumunda aidatsız bu kredi kartı için başvurunuzu oluşturabilirsiniz. İnternet şubeyi kullanmıyorsanız mobil uygulaması üzerinden tekrardan bu hizmeti aktif edebilmeniz mümkün.

Enpara.com Mobil Kredi Kartı Başvurusu

Enpara.com mobil uygulaması üzerinden de kredi başvurunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz. Bunun için, öncelikle Enpara.com’un telefonunuzda yüklü olması gerekir. Uygulamayı açtıktan sonra T.C Kimlik numaranız ve şifreniz ile hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Sol tarafta yer alan üç çizgiye tıklayarak menüyü açabilir ve menüde yer alan “Kredi Kartı” seçeneğini tıklamanız gerekir. Karşınıza kredi kartının birkaç özelliği ile birlikte “Başvur” seçeneği çıkacaktır. Başvur seçeneğine tıkladıktan sonra 2 adımda sizden istenilen bilgileri girmeniz durumunda Enpara Cep Şube ile de kredi kartı başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Yukarıda sizinle Enpara kredi kartı başvurusu nasıl yapılır anlattık. Enpara, şubesiz bir banka olduğu için kredi kartı başvurularını internet üzerinden yapmanız gerekir. Böylece, zaman kaybetmeden istediğiniz yerden başvurularınızı yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.