Yardım Parası

Burgan Bank Hesap Açma ve Kapama

25.03.2023
647
Burgan Bank Hesap Açma ve Kapama

Burgan bank hesabı nasıl açılır? Burgan bank hesabı nasıl kapatılır? Bir banka müşterisi olmak için istediğiniz bankadan hesap açabilir veya mevcut hesabınızı artık kullanmak istemediğinizde kapatabilirsiniz. Hesap açma ve kapama çok kısa bir sürede gerçekleşen bir işlemdir ve bankanın sunduğu şartları sağlamanız durumunda kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bir banka hesabınız olması durumunda o bankanın sunduğu tüm hizmetlerden faydalanabilir ve sunduğu ürünlere daha kolay başvuruda bulunabilirsiniz. Buna karşı, hesabınızı kapattığınız zaman kullandığınız kart ve hizmetler iptal edilir. Burgan Bank ile de hesap açma ve kapama işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. Aşağıda sizinle Burgan Bank hesabı nasıl açılırı paylaştık. Hesabınızı nasıl kapatacağınızı merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Burgan Bank Hesap Açma

Bankacılık işlemlerinizi Burgan Bank ile yapmak istiyorsanız, hesap açabilir ve bankanın sunduğu hizmetlerden kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Hesabınız olması durumunda, hesap bilgilerinize istediğiniz zaman ulaşabilir, ödeme yapabilir, para transferi yapabilir ve kartınız ile nakit taşımadan alışveriş yapabilirsiniz. Burgan bank hesabı açmak istiyorsanız banka şubelerini ziyaret etmeniz gerekir. Bankaya gittikten sonra ilgili görevliye hesap açmak istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır. Banka hemen işleme başlayacak ve hesabınız aynı gün içerisinde açılacaktır. Size en yakın Burgan Bank şubesini öğrenmek için buraya tıklayın.

Burgan Bank Yeni Hesap Açma

Eğer mevcut bir Burgan Bank hesabınız varsa, yeni bir hesap açmak için banka şubesine gitmeniz gerek yok. Kullanmakta olduğunuz internet ve mobil bankacılık ile yeni bir hesap açabilmeniz mümkün. Bunun için www.burgan.com.tr adresinden “İnternet Şube” üzerinden hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Hesabınızı erişim yaptıktan sonra “Hesaplarım” kısmından mevcut olanları görüntüleyebilir ve yeni bir hesap açabilirsiniz. Aynı şekilde, Burgan Mobil ile de yeni bir hesap açabilmeniz mümkün.

Burgan Bank Hesap Kapama

Artık bankacılık işlemlerinizi Burgan Bank ile yapmak istemiyorsanız, mevcut hesabınızı istediğiniz zaman kapatabilmeniz mümkün. Hesabınızı kapatmak için öncelikle içerisinde bulunan bakiyeyi çekmeniz veya başka bir hesabınıza aktarmanız gerekir. İçerisinde nakit bulunan hesapların kapama talepleri sistem tarafından reddedilecektir. Buna ek olarak, verilen otomatik ödeme talimatlarını da iptal ettirmeniz gerekir. Bu şartları sağlamanız durumunda hesabınızı kapatabilmek için başvuruda bulunabilirsiniz.

Burgan Bank Şubeden Hesap Kapama

Burgan Bank hesabınızı kapatmak için, banka şubesine başvuruda bulunabilirsiniz. Sıra size geldiğinde ilgili görevliye hesabınız kapatmak istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır. Burada öncelikle hesabınız kapatma işlemi için uygun olup olmadığına bakılacak. Herhangi bir problem söz konusu olmadığında, hesabınız aynı gün içerisinde kapatılmak üzere işleme konulacaktır. Kapatmak için nüfus cüzdanınızı yanınızda götürmeniz ve bu talebinizi gösteren bir dilekçe yazmanız gerekir. Böylece ileride herhangi bir problemle karşılaşmanız durumunda dilekçe yazdığınızı beyan edebilir ve böylece kısa bir sürede sorunu çözebilirsiniz.

Burgan Bank Müşteri Hizmetleri Hesap Kapama

Burgan Bank telefon bankacılığı kullanarak birçok bankacılık işlemi şubeye gitmeden gerçekleştirebilir. Hesap kapama işlemi de bunlardan biridir. Öncelikle, Burgan Bank 0 850 222 8 222 müşteri hizmetleri numarasını aramanız ve hesabınız için işlem yapabilmek için kimlik doğrulaması yapmanız gerekir. T.C Kimlik numaranız, kart numaranız veya müşteri numaranızla giriş yaptıktan sonra telesekreter size menüyü listeleyecektir. Burada hesaplar kısmından gerekli adımları takip etmeniz durumunda hesap kapama işlemini tamamlamak için müşteri temsilcisine bağlanacaksınız. Müşteri temsilcisi burada iki tarafın da güvenliği için size sorular soracak ve bu sorulara doğru cevap vermeniz ve işlemi onaylamanız durumunda hesabınız kapatılması için işleme konulacaktır. Hesap kapama işlemi için belirlenen süre 3 gündür. Bu işlemin gerçekleştiğini teyit etmek için üç gün sonra müşteri hizmetlerini tekrar arayabilirsiniz.

Yukarıda sizinle Burgan Bank hesap açma ve kapama hakkında bilgi verdik. Eğer Burgan bank müşterisi iseniz ve yeni bir hesap açmak veya kapamak istiyorsanız internet ve mobil bankacılığını kullanabilirsiniz. Burgan bank hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi almak için www.burgan.com.tr adresini ziyaret edebilir veya çağrı merkezi 0850 222 8 222 numarasını arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.