Yardım Parası

Aktif Bank Bakiye Sorgulama

30.03.2023
930
Aktif Bank Bakiye Sorgulama

Aktif Bank bakiye sorgulama nasıl yapabilirim? Aktif Bank internet şube ile bakiye sorgulayabilir miyim? Aktif Bank banka veya kredi kartı kullanmanız durumunda, kart bakiyesi sorgulamanız için birden fazla yöntem vardır. Son zamanlarda sunduğu kampanyalarla çokça bahsedilen ve tercih edilen Aktif Bank için işlemlerinizi şubeye gitmeden yapabilirsiniz. Aktif Bank, internet şube hizmetini kullanarak Tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. İnternet şubesini veya müşteri hizmetlerini kullanarak bakiye sorgulama yapabilirsiniz. Aktif Bank bakiye sorgulama hakkında detaylı bilgi için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Aktif Bank Bakiye Sorgulama

Aktif Bank’ın kartlarından herhangi birine sahip olmanız durumunda, kart bilgileri hakkında şubeye gitmeden de bilgi alabilirsiniz. Aktif Bank’ın şube sayısı azdır ve sadece belirli birkaç şehirde şubesi vardır. Bu yüzden yapmak istediğiniz işlemler için Aktif Bank İnternet şubesini tercih edebilirsiniz. Aktif bank bakiye sorgulama işlerini de aktif bank internet şubesi üzerinden yapabilir veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Aktif Bank İnternet Şube Bakiye Sorgulama

Aktif Bank, bakiye sorgulama işlemlerini internet şube üzerinden kolaylıkla yapabilmeniz mümkün. Bunun için Aktif Bank İnternet Şube internet sayfasına gidip, giriş yapmanız gerekir. Giriş yaptıktan sonra Kartlarım kısmına gelip, bakiyesini sorgulamak istediğiniz kartı seçebilirsiniz. Burada kartınızın bakiyesinden başka hesap özetleri, dönem işi işlemleri, onay bekleyen işlemler gibi yaptığınız tüm hesap hareketlerinizi görebilirsiniz.

Aktif Bank İnternet Şube

Aktif Bank kullanıcı iseniz, bu banka ile ilgili işlemlerinizi internet şubeden yapabilirsiniz. İnternet şubeyi kullanabilmek için resmi internet sitesine giriş yapmalısınız. Buraya tıklayarak Aktif Bank internet şubeye geçiş yapabilirsiniz. Sisteme T.C Kimlik Numaranız veya Müşteri Numaranız ile birlikte şifreniz ile giriş yapabilmeniz. Daha önce kullanmadıysanız hesap oluşturmanız lazım. Bunun için şifre almanız gerekir. Şifre almak için “Kullanıcımı Oluştur” kısmından kart ile şifre al kısmında tıklayarak, sizden istenilen bilgileri (kart numarası, telefon numarası vb.) eksiksiz ve tam bir şekilde girmeniz gerekir. Şifrenizi oluşturduk sonra, sisteme girerek hesabınızla istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Şifreniz sadece size özeldir, o yüzden kimseyle ve herhangi bir platformda paylaşmayın.

Aktif Bank Müşteri Hizmetleri Bakiye Sorgulama

Aktif Bank müşteri hizmetlerini arayarak da bakiye sorgulama yapabilirsiniz. Bunun için, telefonunuzla Aktif Bank müşteri hizmetleri numarası olan 0850 724 40 50 veya 444 30 50’i aramanız gerekir. Arama yaptıktan sonra bağlanacağınız telesekreter size tuşlama yapabilmeniz için menü hakkında bilgi verecektir. Bankacılık işlemleri için 3’e tıklamanız gerekir. Bunun dışında 0’ı tuşlamanız durumunda direkt olarak müşteri temsilcisine bağlanabilirsiniz. Aktif Bank müşteri hizmetleri hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

En İyi Borç Kapatma Kredisi Veren Bankalar

Gelir Belgesiz Kredi (Bankalar, Başvuru)

Aktif Bank Şubeleri Nerede Var?

Bulunduğunuz bölgede Aktif Bank şubeleri olması durumunda, yapmak istediğiniz işlemleri şubeden de yapabilirsiniz. Maalesef, Aktif Bank şubeleri her yerde bulunmamaktadır, fakat sunduğu imkanlardan her vatandaşın faydalanabilmesi için internet şubesi kullanmaktadır. Aktif Bank şubeleri İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Kayseri, Kütahya, Düzce illerinde bulunmaktadır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.